Αρχική News Διαδικτυακό challenge από την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού!

Διαδικτυακό challenge από την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού!

Διαδικτυακό-challenge-από-την-Επίτροπο-Προστασίας-των-Δικαιωμάτων-του-Παιδιού!

Μια νέα διαδικτυακή πρόκληση που θα διαρκέσει για τις επόμενες 16 ημέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έρχεται από την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού με τίτλο #therightchallenge.

Ζητούμενο: η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο με την αγαπημένη δραστηριότητα μέσα στο σπίτι, παιδιών και ενηλίκων, η οποία θα συνοδεύεται από το hashtag #therightchallenge. Με αυτό τον τρόπο θα μαζευτούν ιδέες για δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι.

Στόχοςη ανάρτηση αγαπημένων δραστηριοτήτων στο σπίτιαπό τουλάχιστο 365 άτομα, όσοι και οι μήνες από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Νοέμβριος 1989) μέχρι και τις 13 Απριλίου 2020, οπότε και αναμένεται να λήξουν τα περιοριστικά μέτρα.

Ελπίζουμε, με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, και όταν θα νιώθουμε πλέον πιο αισιόδοξοι και ότι τα μέτρα που προωθήσαμε προστάτευσαν το δικαίωμα στη ζωή και στην υγεία, και εφόσον καταφέρουμε να δημοσιευτούν τουλάχιστο 365 φωτογραφίες ή βίντεο, θα δοθεί στη δημοσιότητα τραγούδι-ραπ για τα δικαιώματα με τη συμμετοχή της Επιτρόπου, παιδιών και γνωστών προσωπικοτήτων.

Μείνετε λοιπόν σπίτι και ξεκινήστε να ανεβάζετε φωτογραφία ή βίντεο με την αγαπημένη σας δραστηριότητα μέσα στο σπίτι με το #therightchallenge για να γιορτάσουμε όλοι μαζί στις 13 Απριλίου τα δικαιώματα στη ζωή και στην υγεία.

Το βίντεο μπορείτε να το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/itM-skXktmk.