Αρχική News Δεύτερος κύκλος εκπαίδευσης για άνεργες μητέρες στην Λεμεσό

Δεύτερος κύκλος εκπαίδευσης για άνεργες μητέρες στην Λεμεσό

Δεύτερος-κύκλος-εκπαίδευσης-για-άνεργες-μητέρες-στην-Λεμεσό

Έναρξη αιτήσεων συμμετοχής για το έτος 2020

Το πρόγραμμα Mommypreneurs ανακοινώνει την εκ νέου έναρξη της διαδικασίας αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης που θα διεξαχθεί στην Λεμεσό.

Το έργο στηρίζει άνεργες μητέρες, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δίμηνη δωρεάν εκπαίδευση σχετικά με την Επιχειρηματικότητα ή τις Ψηφιακές Δεξιότητες (web design & e-commerce). Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων στηρίζει οικονομικά τις άνεργες μητέρες για τη φροντίδα και την επίβλεψη των παιδιών τους.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από τις χορηγίες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Νορβηγίας και σε αυτό λαμβάνουν μέρος 8 οργανισμοί από 7 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το έργο στο πλαίσιο της Κύπρου υλοποιείται  από την εταιρεία Kalys Solutions. 

Άνεργες μαμάδες της Κύπρου, όλες σας έχετε ταλέντα, φιλοδοξίες, στόχους και τη δύναμη για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις επιλογές σας, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις σας και να σας βοηθήσουμε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Υποβάλλετε την αίτηση σας εδώ https://mommypreneurs.eu/.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία Kalys Solutions στο 22356935.