Αρχική Baby Boom Για δεύτερη φορά μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα...

Για δεύτερη φορά μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν ξανά γονείς και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό όταν η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε dinner σε χώρο όπου ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως θα δεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά. Φανερά χαρούμενη και ευδιάθετη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε στους δημοσιογράφους και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, όταν όμως οι δημοσιογράφοι  της ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες «φωτογραφίζεται» από τα site ως η παρουσιάστρια που είναι έγκυος, εκείνη έκανε την αποκάλυψη.

Χαρακτηριστικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως επειδή είναι έτσι σαν άνθρωπος, δε θέλει να πει ψέματα και να κρύψει το ευτυχές γεγονός. Παραδέχτηκε λοιπόν ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ούτε το φύλο αλλά ούτε τον μήνα στον οποίο βρίσκεται. Αποκάλυψε όμως ότι όταν έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μαζί με τον σύζυγό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απέκτησαν τον γιο τους, Βλάσση τον Ιανουάριο του 2023 και από τότε η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας, αν έρθει και δεύτερο παιδί είναι ευπρόσδεκτο» είχε πει η παρουσιάστρια πριν τον Γενάρη του 2024.

«Ο Βασίλης είναι πολύ τρυφερός και καλός με τον γιος μας. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον Βασίλη» είχε εξομολογηθεί επίσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον άντρα της ζωής της.