Αρχική News Ανείπωτη τραγωδία στον Πρωταρά: Έσβησε επτάχρονο κοριτσάκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα

Ανείπωτη τραγωδία στον Πρωταρά: Έσβησε επτάχρονο κοριτσάκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αφού έσβησε επτάχρονο κοριτσάκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:45 το μεσημέρι της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία ότι ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, επτάχρονο κοριτσάκι. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Το κοριτσάκι έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και επανήλθε, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί σε αναπνευστήρα.

Παρά τις προσπάθειες και τον αγώνα που έδωσε, το επτάχρονο κοριτσάκι δυστυχώς κατέληξε γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τα μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες στη σκηνή, για να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε το μοιραίο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οριστεί ημερομηνία για διεξαγωγή της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του παιδιού.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή:LemesosBlog.com