Η ιστορία της μαμάς που πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας, κατάφερε όμως να σώσει 12 ζωές, κάνει το γύρο του Διαδικτύου και συγκινεί.

 

Η ιστορία της Καθλίν

Η Καθλίν υπέφερε από εγκεφαλική αιμορραγία, κάτι που απαιτούσε πολλές επεμβάσεις. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα συνέβαινε σε μία τόσο χαρούμενη στιγμή.«Η κατάσταση της Καθλίν επιδεινώθηκε σε βαθμό που δεν είχε σωτηρία. Ευχή της, ήταν να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να γίνει η ευχή της πραγματικότητα και να σωθούν άνθρωποι από δωρεά των οργάνων της», γράφει η σελίδα Go Fund Me που δημιουργήθηκε.

Κι αυτή ήταν μία ας το πούμε «ευχάριστη» πινελιά σε αυτήν την τραγωδία. Η Καθλίν είχε μπει σε λίστα δωρητών οργάνων κι έτσι μπόρεσε να δωρίσει 12 από τα όργανά της σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Ο θάνατός της ουσιαστικά έδωσε ζωή σε άλλους ανθρώπους.Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία GoFundMe θα βοηθήσουν τον σύζυγο της Καθλίν και τα τέσσερα παιδιά τους που είδαν τη ζωή τους να ανατρέπεται από αυτήν την τραγωδία.

«Με αυτά τα χρήματα, ο Τζέσε θα πληρώσει κάποιους σημαντικούς λογαριασμούς και θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα που χρειάστηκαν για την Καθλίν, ενώ θα μπορέσει να προσφέρει και στα παιδιά του σε αυτό το νέο μονοπάτι της ζωής τους», λέει η σελίδα.

 

Πηγή:fanpage.gr