Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Lidl Κύπρου με την δημιουργία δωματίου θηλασμού στους χώρους εργασίας της, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν την εργαζόμενη και θηλάζουσα μητέρα.

Ασυνήθιστο; Για εμάς, όχι!

Κάθε γυναίκα του #teamLidl είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχίας μας. Γι' αυτό κι εμείς δεν γιορτάζουμε μόνο στις 8 Μαρτίου την Ημέρα της Γυναίκας, αλλά κάθε μέρα. Με ίσες ευκαιρίες, με ίσες δυνατότητες εξέλιξης, με ίσους μισθούς. Με πράξεις.

Γι' αυτό υπογράφουμε τη Χάρτα Διαφορετικότητας (Diversity Charter), με τον επίσημο αντιπρόσωπο και διαχειριστή στη χώρα, το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση των ίσων ευκαιριών και της Διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον του κυπριακού επιχειρείν.

Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα για όλο το #teamLidl και διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον φιλικό, χωρίς διακρίσεις για όλους.

Η προσέλκυση και επιλογή υποψηφίων γίνεται χωρίς στερεότυπα και η ανάπτυξη και εξέλιξη της ομάδας μας γίνεται με βάση τις ικανότητες τους με την ύπαρξη κοινού συστήματος αξιολόγησης.

Εφαρμόζουμε πολιτική ίσων αμοιβών με βάση τις ικανότητες και την απόδοση ανεξάρτητα από το φύλο.
Διασφαλίζουμε ότι η δικαιοσύνη και η ισότητα είναι οι βασικές αξίες του #teamLidl.

Στη Lidl Κύπρου καθημερινά φροντίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευση μας στην ισότητα και τη διαφορετικότητα, μέσα από τις υφιστάμενες διαδικασίες μας, τις εταιρικές πρακτικές, την ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας κ.α.. Το ανθρώπινο δυναμικό της Lidl Κύπρου παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία και διαφορετικότητα μεταξύ του , συνεπώς  η διαχείριση της διαφορετικότητας, η αποδοχή της, και η ανάδειξη της ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αποτελούν βασικά και στρατηγικά ζητούμενα για την Lidl Κύπρου.

Σπύρος Κονδύλης
Regional Director της Lidl Κύπρου

Lidl Κύπρου - Σπύρος Κονδύλης υπογραφή Χάρτας Διαφορετικότητας

Στο #teamLidl όλοι είμαστε ίσοι, ανεξάρτητα από το φύλο. Προσφέρουμε σε όλες τις Lidlers μας, ευκαιρίες για να εξελιχθούν, για να πάρουν πρωτοβουλίες, για να μάθουν περισσότερα, για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους ?.

Γι’ αυτό, δεν γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας μόνο στις 8 Μαρτίου. Αλλά κάθε μέρα 

Diversity - Lidl Κύπρου

Αγαπάμε τα παιδιά! ?? Γι’ αυτό είμαστε κοντά στους γονείς! Έχουμε πολλές ??‍? μαμάδες και πολλούς ?? μπαμπάδες στο #teamLidl, τους προσέχουμε, τους φροντίζουμε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό!

Όσο πιο οικογενειακό είναι το περιβάλλον, τόσο πιο πολλοί και οι γονείς!

Εδώ, στα κεντρικά γραφεία της Lidl Κύπρου, δημιουργήσαμε το δωμάτιο θηλασμού ?? ώστε να στηρίξουμε ?? έμπρακτα τις μαμάδες #Lidlers ??‍?? να ισορροπήσουν ανάμεσα στον νέο τους ρόλο ?? και την επιστροφή τους στην εργασία.✨

Ένα δωμάτιο που δημιουργήθηκε από το #teamLidl για να υποστηρίξει κάθε νέα μαμά στον νέο της ρόλο, ώστε να της επιτρέψει να έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με την επιστροφή της στην εργασία.

#GenderEquality #Diversity #Parenthood #LactationRoom

Δωμάτιο Θηλασμού Lidl Κύπρου

 


 
 


Η ανάρτηση:

Είναι και νέο και σπουδαίο! Στην Lidl Κύπρου δημιουργήσαμε το δωμάτιο θηλασμού ?? ώστε να στηρίξουμε ?? έμπρακτα τις μαμάδες #Lidlers ??‍?? να ισορροπήσουν ανάμεσα στον νέο τους ρόλο ?? και την επιστροφή τους στην εργασία.