Ο Σύνδεσμος «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» έκανε ποδαρικό στη ΜΕΝΝ του Μακαρείου με βασιλόπιτα για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τα πρώτα δώρα του 2021 για τα πρόωρα νεογνά που νοσηλεύονται στη μονάδα.

Δίπλα στις θερμοκοιτίδες των νεογνών τοποθετήθηκαν από τους νοσηλευτές πακέτα με προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού Proderm τα οποία προσέφερε ως ευγενική χορηγία προς τον σύνδεσμο η εταιρεία Unilever.

Έτσι, οι μικροί μαχητές και οι οικογένειές τους έλαβαν τα πρώτα τους δώρα για τη νέα χρονιά μαζί με την ευχή να κερδίζουν κάθε τους μάχη με αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα.

Η πρόεδρος του συνδέσμου κ. Έλενα Μαλμηδούρη-Χατζηχάννα ευχαρίστησε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για τον άοκνο καθημερινό αγώνα τους και ευχήθηκε το 2021 να είναι μια χρονιά που η υγεία και η ευαισθητοποίηση για τα πρόωρα νεογνά και τις ανάγκες τους θα καταστούν προτεραιότητα για την πολιτεία.

Παράλληλα η πρόεδρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους εθελοντές, χορηγούς και φίλους του συνδέσμου  «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» οι οποίοι παραμένουν σταθερά αρωγοί στο έργο που επιτελείται, ώστε εκείνο να συνεχίζεται απρόσκοπτα εν μέσω των πρωτόγνωρων και μεταβαλλόμενων, λόγω της Πανδημίας, συνθηκών.

Η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», στο πλαίσιο της ιδιαίτερης φροντίδας και καλύτερης στήριξης των πρόωρων βρεφών και των οικογενειών τους, συνεχίζει ακατάπαυστα το ενεργό και δραστήριό της έργο με συντονισμένες δράσεις, διεκδικώντας βελτιώσεις και λύσεις στη νεογνική φροντίδα στην Κύπρο.