Αρχική Family Fun Το Σάββατο πάμε στο Salsa YOUR way! Ένα υπαίθριο  Latin Party για όλους

Το Σάββατο πάμε στο Salsa YOUR way! Ένα υπαίθριο  Latin Party για όλους

Το-Σάββατο-πάμε-στο-salsa-your-way! Ένα υπαίθριο  latin-party-για όλους

Salsa YOUR way! Sponsor a Dancer! Ένα υπαίθριο  Latin Party για όλους

Λευκωσία: Σάββατο 25 Μαΐου 2019, Πλατεία Φανερωμένης 17:00-20:00

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Birth Forward σε συνεργασία με τη σχολή χορού Chapeando Cuban Club οργανώνουν για πρώτη φορά μια διασκεδαστική εκδήλωση με χορό σάλσα για όλους! Μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά, βρέφη, θείους, θείες, φίλους, φίλες, συναδέλφους και γνωστούς! Δε χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία στο χορό, απλώς ελάτε να διασκεδάσετε!

Στόχος να ενισχυθεί το έργο του οργανισμού, ο οποίος παλεύει για τα δικαιώματα των γονιών και την επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού και ανατροφής παιδιών.

Πώς; Με τη μέθοδο της «χορηγίας» (sponsorship), που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο παρελθόν. Μέσω της ιστοσελίδας www.birthforward.com/event/salsa/ εγγράφετε την ομάδα σας ή τον χορευτή που θα σπονσάρετε πληρώνοντας 30€ εγγραφή. Ακολούθως απευθύνεστε σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς, συναδέλφους, για να επιχορηγήσουν την ομάδα σας να χορέψει σάλσα! Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπου θα διατίθενται εισιτήρια των 3€, που θα ισχύουν για μία δραστηριότητα για ένα άτομο. Για τα μέλη της ομάδας περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες. Όλες οι εισφορές θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του ΜΚΟ Birth Forward.

Πού και πότε; Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Χορός σάλσα με μωράκια σε σλινγκ ή στην αγκαλιά σας (17:00-17:25), σάλσα για οικογένειες (γονείς με παιδιά, 17:25-18:00), σάλσα για γονείς/ζευγάρια (μόνο για ενήλικες, 18:00-18:30) και ακολούθως 1,5 ώρα χορός σάλσα για όλους (18:30-20:00)

Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ και ελάτε να διασκεδάσουμε και να υποστηρίξουμε τον Birth Forward Cyprus!

BIRTHFORWARD ΜΑΙΟΣ 2019 https://www.birthforward.com/event/salsa/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με 97 681621 (Chapeando) ή 99361863 (Birth Forward)