Αρχική Family Fun Ο Μικρός Μαχητής: ‘Eνα παιδικό βιβλίο για τη σύλληψη και την προωρότητα

Ο Μικρός Μαχητής: ‘Eνα παιδικό βιβλίο για τη σύλληψη και την προωρότητα

‘Eνα υπέροχο βιβλίο της ‘Αννας Κοντολέων για τη μάχη της ζωής
“Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι η μεγάλη περιπέτεια της ζωής αρχίζει μετά τη γέννησή μας. Κι όμως, μερικοί από εμάς, την πιο μεγάλη περιπέτεια τη ζούμε πριν ακόμα γεννηθούμε. Αλλόκοτα πλάσματα, τρομακτικά τέρατα, περίεργα φαινόμενα κι ένας φωνακλάς βασιλιάς-δικτάτορας μπορεί να σου κάνουν πολύ δύσκολη τη ζωή, και το να μπορέσεις να γεννηθείς μοιάζει ο μεγαλύτερος άθλος του κόσμου. Αν όμως τα καταφέρεις, γίνεσαι αληθινός ήρωας.”

Το νέο βιβλίο της ‘Αννας Κοντολέων, σε εικονογράφηση της Ευτυχίας Ηλιάδου είναι μία υπέροχη ιστορία, για τη μάχη της προωρότητας και τη διαφορετικότητας. Απευθείνεται σε παιδιά μικρών και μεσαίων τάξεων του δημοτικού και διαβάζεται μαζί από το γονιό και τι παιδί. Πρόκειται για ένα υπέροχο αφήγημα για την ενδομοήτρια ζωή και ξεκινά από τη συνάντηση του το σημείο που ο Εμανού αντιλαμβάνεται την ύπαρξή του.

Μια εκπαιδευτική ιστορία που αφηγείται άλλοτε με φαντασία και άλλοτε μ’ έναν ιδιαίτερο επιστημονικό τρόπο τη συναρπαστική περιπέτεια της γέννησης μιας νέας ζωής, από το πρώτο της κύτταρο μέχρι τον σχηματισμό ενός σύνθετου οργανισμού όπως είναι ο άνθρωπος.

‘Ενας μοναδικός τρόπος που με φρεσκάδα, ευαισθησία και χιούμορ μιλά για τη σύλληψη ως συμβάν, την ενδομήτρια ζωή και τη γέννηση και αξίζει να βρεθεί στα χέρια του παιδιού σας.

Περισσότερα στον εκδοτικό οίκο: kastaniotis

Πηγή:babyspace.gr