Αρχική Family Fun Birth Forward: Πάρτε τα μωρά και τα καρότσια και ελάτε στο Μαραθώνιο...

Birth Forward: Πάρτε τα μωρά και τα καρότσια και ελάτε στο Μαραθώνιο Λ/σού

birth-forward:-Πάρτε-τα-μωρά-και-τα-καρότσια-και-ελάτε-στο-Μαραθώνιο-Λ/σού

Ως γονείς, είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις δουλειές και το άγχος της καθημερινότητας και να αμελήσουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας. Οι ευθύνες και ανάγκες των παιδιών είναι τόσο πολλές, που συχνά ξεχνάμε πόση ανάγκη έχει το σώμα αλλά και το μυαλό μας για άσκηση. Άλλωστε, νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Αν λοιπόν ψάχνετε το κίνητρο που θα σας κάνει να βρείτε τον χρόνο να γυμναστείτε, τότε βρήκατε την τέλεια ευκαιρία! Ελάτε στις 23 Μαρτίου με την ομάδα του Birth Forward στον μαραθώνιο Λεμεσού, στον εταιρικό δρόμο των 5 χιλιομέτρων! Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, όχι μόνο γιατί θα βρίσκεστε ανάμεσα σε μια δυναμική ομάδα γονιών, αλλά και γιατί συμμετέχοντας υποστηρίζετε τον οργανισμό και τον σκοπό μας!

Ο Birth Forward ιδρύθηκε το 2015 και αποτελείται τόσο από επαγγελματίες υγείας όσο και από ευαισθητοποιημένους γονείς. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουλτούρας πληροφόρησης σε ό,τι αφορά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, ώστε οι γονείς να νιώθουν ότι λαμβάνουν ενεργά μέρος στις αποφάσεις που αφορούν αυτούς και το παιδί τους. Μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένο υλικό, οι ενδυναμωμένοι γονείς θα μπορούν να διεκδικούν το καλύτερο δυνατό για αυτούς και το παιδί τους.

Ο σκοπός μας αφορά όλους τους νυν και μελλοντικούς γονείς, αλλά και τους επαγγελματίες υγείας που πιστεύουν στον σεβασμό και φυσικά στην πλήρη και έγκυρη πληροφόρηση των γονέων. Όπως η μαία που έτρεξε πέρσι με την ομάδα μας, ξενυχτισμένη μετά από τη βάρδια της, τερματίζοντας σε εκπληκτικά σύντομο χρόνο τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Ή τη μαμά που περπάτησε τα 5 χιλιόμετρα σπρώχνοντας το τριών μηνών βρέφος της στο καρότσι. Ήταν τόσο χαρούμενη που γέννησε το πρώτο της μωρό φυσιολογικά, έχοντας βρει μέσω του οργανισμού μας τους κατάλληλους επαγγελματίες που τη βοήθησαν να γυρίσει το μωρό της από την ισχιακή θέση με εξωτερικό μετασχηματισμό.

Η συμμετοχή μας ως ομάδα είναι που κάνει τη διαφορά. Εκεί που νομίζεις ότι δεν αντέχεις άλλο, περνάει από δίπλα σου κάποιο μέλος της ομάδας με τη ροζ μπλουζίτσα και σε ενθαρρύνει «έλα, πάμε, μπορείς!». Και παίρνεις δύναμη και συνεχίζεις. Όπως ακριβώς γίνεται και με το υπέροχο ταξίδι στη γονεϊκότητα με όλα του τα σκαμπανεβάσματα.

Μέσα από τη συμμετοχή μας ελπίζουμε να μαζέψουμε χρήματα για τον οργανισμό μας με τη μορφή επιχορηγήσεων που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες θα ζητούν από συγγενείς και φίλους. Μια συνηθισμένη πρακτική στο εξωτερικό (sponsoring for fundraising), που μπορεί να αποτελέσει την κατάλληλη αφορμή να μιλήσετε σε φίλους και γνωστούς για το έργο του Birth Forward.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

  • Πότε: Σάββατο 23 Μαρτίου στη Λεμεσό, εταιρικός δρόμος 5χμ
  • Ποιος: Όλοι μπορούν να συμμετέχουν (5-60 χρονών)
  • Παιδιά και βρέφη ευπρόσδεκτα, γερά καρότσια (αμαξούδες) επίσης.
  • Κόστος: 30€ το άτομο, 50€ το ζευγάρι, παιδιά δωρεάν (περιλαμβάνει: αριθμό δρομέα για τη μπλούζα, χρονόμετρο microchip, μετάλλιο τερματισμού, δίπλωμα τερματισμού, μπλούζα Birth Forward)

By: bebemou