Αρχική Bebelicious Νέο παγωτό PAPAFiLiPOU με στέβια, χωρίς ζάχαρη, με άπαιχτη γεύση!

Νέο παγωτό PAPAFiLiPOU με στέβια, χωρίς ζάχαρη, με άπαιχτη γεύση!

Νέο-παγωτό-papafilipou-με-στέβια,-χωρίς-ζάχαρη,-με-άπαιχτη-γεύση!

Παγωτό βανίλια Fat Free, με στροβιλίσματα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη!

 

Το 2014, τα παγωτά PAPAFiLiPOU πιστά στη δέσμευσή τους για νέα καινοτόμα προϊόντα, λάνσαραν πρώτοι στην αγορά, με μεγάλη επιτυχία, παγωτά με στέβια.

Από τότε καθιερώθηκε ως η πρώτη βιομηχανία παγωτού στην Κύπρο, η οποία παρασκευάζει παγωτά με στέβια και το «μυστικό» έγινε αγαπημένη συνήθεια για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, και όχι μόνο!

Παράλληλα, τον περασμένο μήνα, δύο παγωτά PAPAFiLiPOU της σειράς στέβια, έλαβαν τις διεθνείς διακρίσεις Superior Taste Award από το International Taste Institute, τιμώντας την Κύπρο διεθνώς.

Τα αγαπημένα μας παγωτά, από το 1965, παρουσιάζουν σήμερα το νέο παγωτό No Sugar Added βανίλια Fat Free, με στροβιλίσματα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, με στέβια, προσφέροντας μία καινούρια γευστική εμπειρία με μόνο 66 θερμίδες και 1.9g λιπαρά ανά κύπελλο των 100ml. Η οικολογική πολύ-συσκευασία των 4 κυπέλλων των 100ml έχει τις λιγότερες συνολικά θερμίδες και λιπαρά στην αγορά στην κατηγορία παγωτά χωρίς ζάχαρη σε πολύ-συσκευασίες!

Παράγεται στην Κύπρο από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με βιολογικό στέβια, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζελατίνη, πλούσιο σε εδώδιμες ίνες και πολύ χαμηλό σε θερμίδες και λιπαρά, πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Ανακάλυψε κι εσύ τη νέα άπαιχτη γεύση στην οικολογική συσκευασία την οποία θα βρεις σε όλες τις υπεραγορές και… καλό Καλοκαίρι!