Αρχική Bebelicious Απόλαυση… Χωρίς ζάχαρη! Νέα ατομικά παγωτά PAPAFiLiPOU σε χωνάκι και ξυλάκι χωρίς...

Απόλαυση… Χωρίς ζάχαρη! Νέα ατομικά παγωτά PAPAFiLiPOU σε χωνάκι και ξυλάκι χωρίς ζάχαρη!

Απόλαυση…-Χωρίς-ζάχαρη!-Νέα-ατομικά-παγωτά-papafilipou-σε-χωνάκι-και-ξυλάκι-χωρίς-ζάχαρη!

Το καλοκαίρι προβλέπεται συναρπαστικό και τα Παγωτά PAPAFiLiPOU κάνουν και πάλι τη διαφορά, παρουσιάζοντας δύο νέα, απολαυστικά, ατομικά παγωτά σε χωνάκι και ξυλάκι, χωρίς ζάχαρη, με στέβια, καθώς και μια ολοκαίνουρια συσκευασία multipack!

 

Σήμερα, παρουσιάζουν 2 νέα ατομικά παγωτά σε 3 νέες συσκευασίες;

Νέο ατομικό παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με στέβια σε χωνάκι, με Βελγική σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και μόνο 111 θερμίδες!

Νέο ατομικό παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με στέβια σε ξυλάκι, με επικάλυψη Βελγικής σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη και μόνο 152 θερμίδες!

Επιπρόσθετα, για αυτούς που επιθυμούν περισσότερες στιγμές απόλαυσης, παρουσιάζουν και τη νέα Συσκευασία Multipack Χωνάκι η οποία περιλαμβάνει 3 ατομικά παγωτά σε χωνάκι, χωρίς ζάχαρη, με στέβια για ακόμη περισσότερη απόλαυση!

Τα παγωτά PAPAFiLiPOU παράγουν σήμερα 9 παγωτά χωρίς ζάχαρη, με στέβια, σε 21 διαφορετικές συσκευασίες, προσφέροντας πολλές απολαυστικές επιλογές σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Τα νέα ατομικά παγωτά παράγονται στην Κύπρο από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα και Βελγική σοκολάτα γάλακτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με βιολογική στέβια, χωρίς ζελατίνη – συνεπώς κατάλληλα και για Vegetarians – και είναι πλούσια σε εδώδιμες ίνες, αλλά και πολύ χαμηλά σε θερμίδες πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Ανακάλυψε κι εσύ τα νέα ατομικά παγωτά χωνάκι και ξυλάκι χωρίς ζάχαρη στα Περίπτερα, βρες την νέα συσκευασία multipack χωνάκι στις Υπεραγορές και απόλαυσε, φυσικά, ένα ακόμη συναρπαστικό, γευστικό Καλοκαίρι!