Αρχική Bebelicious Ανακάλυψε την γκάμα κατσικίσιων προϊόντων της ΟΛΥΜΠΟΣ

Ανακάλυψε την γκάμα κατσικίσιων προϊόντων της ΟΛΥΜΠΟΣ

Ανακάλυψε-την-γκάμα-κατσικίσιων-προϊόντων-της-ΟΛΥΜΠΟΣ

H ΟΛΥΜΠΟΣ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αγνών γαλακτoκομικών -και όχι μόνο- προϊόντων, βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στα ράφια των κυπριακών υπεραγορών και κάνει την διαφορά. Για ποιους λόγους;

 

Για την δέσμευση της στο να χαράξει τον δικό της δρόμο, ανακαλύπτοντας και προσφέροντας στους καταναλωτές ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση. Για την αφοσίωση της στην παράδοση και την τοπική παραγωγή και για τις υψηλές προδιαγραφές που η ίδια θέτει στη συλλογή, παραγωγή και μεθόδους βελτιστοποίησης των προϊόντων της. Έτσι μπορεί να προσφέρει διαφορετικά, ανώτερης ποιότητας προϊόντα. Ένα από αυτά είναι και το κατσικίσιο γάλα αλλά και παράγωγα του.

Video: https://www.facebook.com/106501597584360/videos/298153151182089

Η ΟΛΥΜΠΟΣ αναγνωρίζει πως το κατσικίσιο δεν είναι ένα ακόμη trend. Είναι μια πρώτη ύλη με σημαντική θρεπτική αξία, πλούσια σε απαραίτητα συστατικά μιας ισορροπημένης διατροφής. Πιο συγκεκριμένα το κατσικίσιο γάλα:

  • Έχει PH (οξύτητα) που πλησιάζει αυτό του μητρικού.
  • Είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου.
  • Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.
  • Είναι πολύ πιο εύπεπτο.
  • Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α, νιασίνη, κάλιο, μαγνήσιο, χαλκό και σελήνιο.

Γι΄ αυτό και η ΟΛΥΜΠΟΣ έχει επενδύσει σημαντικά στα κατσικίσια προϊόντα, αξιοποίησε την πείρα, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της για να είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα στον Κύπριο καταναλωτή την μεγαλύτερη γκάμα στην αγορά, με διαφορά. Σε αυτήν θα βρεις κατσικίσιο γάλα (πλήρες, ελαφρύ αλλά και free lact), βιολογικό κατσικίσιο γάλα (πλήρες και ελαφρύ), bio παιδικό κατσικίσιο γάλα, παιδικό σοκολατούχο, στραγγιστό γιαούρτι αλλά και βιολογικό κατσικίσιο βούτυρο. Μια σειρά προϊόντων που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το κατσικίσιο γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ προέρχεται από εκτροφές που διαβιούν στη φύση ενώ συλλέγεται και εμφιαλώνεται καθημερινά.

Ανακάλυψε την γκάμα κατσικίσιων προϊόντων της ΟΛΥΜΠΟΣ, στην κοντινότερη σε εσένα υπεραγορά.