Αρχική Baby Boom Viral: Φωτογραφία δείχνει πώς είναι οι γαλακτοφόροι αδένες της γυναίκας και το...

Viral: Φωτογραφία δείχνει πώς είναι οι γαλακτοφόροι αδένες της γυναίκας και το Twitter παίρνει “φωτιά”

viral:-Φωτογραφία-δείχνει-πώς-είναι-οι-γαλακτοφόροι-αδένες-της-γυναίκας-και-το-twitter-παίρνει-“φωτιά”

Μια εικόνα που αποκαλύπτει το εσωτερικό του στήθους μιας γυναίκας και των γαλακτοφόρων αδένων έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι άνθρωποι πραγματικά είναι εκστασιασμένοι.

Έχετε δει πώς είναι οι γαλακτοφόροι αδένες;

Λοιπόν, τώρα μπορείτε να μάθετε! Μια εικόνα των γυναικείων γαλακτοφόρων αδένων κοινοποιήθηκε στο Twitter και από τότε έχει γίνει viral.

Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Μόλις συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν είχα δει μία φωτογραφία με το γυναικείο μυϊκό σύστημα. Αυτή η εικόνα ΔΕΝ είναι αυτό με το οποίο νόμιζα ότι μοιάζουν οι γαλακτοφόροι αδένες».

I just realized I never saw a photo of a female muscle system. This is NOT what I imagined milk ducts to look like. pic.twitter.com/GBK6trgXF8

— Artist formerly known as Byeonce (@lemonadead) 21 Απριλίου 2019

 

Η εικόνα έκανε πάνω από 45.000 retweets και έλαβε 138.000 likes. Η εικόνα των μυών που μοιάζουν με λουλούδια είναι μια εικόνα που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν δει ποτέ ξανά. Οι γαλακτοφόροι αδένες της γυναίκας είναι αδένες, οι οποίοι αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή γάλακτος όταν η μητέρα θηλάζει το μωρό της. Οι αγωγοί γάλακτος χωρίζονται σε μικροσκοπικά τμήματα που μοιάζουν με σταφύλια και μεταφέρουν γάλα από κάθε μικρό τμήμα στη θηλή. Οι αδένες αρχίζουν να παράγουν γάλα μόλις γεννήσει μια μητέρα.

Από ό,τι φαίνεται οι περισσότεροι δε γνωρίζουν πώς είναι το εσωτερικό του στήθους μιας γυναίκας. Αυτό, άλλωστε, γίνεται φανερό από τις αντιδράσεις των ακολούθων στο Twitter, οι οποίοι δείχνουν σοκαρισμένοι και μερικοί άλλοι αηδιασμένοι με την εικόνα της γυναικείας ανατομίας.

Μερικοί άνθρωποι απόρησαν γιατί δεν είχαν δει κάτι παρόμοιο στα σχολικά τους χρόνια λέγοντας ότι είχαν δει εικόνες μόνο της ανδρικής ανατομίας.

Ένας χρήστης είπε: «Νιώθω δέος. Γιατί δεν μας το έδειξαν αυτό ποτέ στο σχολείο;!».

Άλλοι χρήστες ήταν πολύ χαρούμενοι με την ανακάλυψη: «Νομίζω ότι μοιάζουν με λουλούδι και είναι πολύ όμορφο αυτό ♀️».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Με την πρώτη ματιά σκέφτηκα ότι κάποιος είχε τοποθετήσει κάποια λουλούδια εκεί. Δεν είναι τα σώματά μας όμορφα όπως έχουν σχεδιαστεί;»

Από την άλλη πλευρά, μία χρήστης του Twitter ένιωσε αηδιασμένη: «Πώς μερικοί από σας βρίσκετε κάτι τέτοιο όμορφο; Νιώθω πολύ αγχωμένη γνωρίζοντας ότι υπάρχει κάτι τέτοιο μέσα στο στήθος μου». Μία άλλη δημοσίευσε: «Αυτό το ανακάλυψα στο ιατρείο του γυναικολόγου μου όταν ήμουν έγκυος και πραγματικά ήθελα να κάνω εμετό. Κάθε φορά που νιώθω πρησμένη ή θέλω να αντλήσω γάλα σκέφτομαι πώς είναι εσωτερικά το στήθος μου και νιώθω άρρωστη. Είναι τόσο απαίσιο».