Αρχική Baby Boom “Η μαγεία της αντίστροφης μέτρησης” – Καλή Χρονιά!

“Η μαγεία της αντίστροφης μέτρησης” – Καλή Χρονιά!

“Η-μαγεία-της-αντίστροφης-μέτρησης”-–-Καλή-Χρονιά!

Διανύουμε ήδη την πρώτη ημέρα του 2020!

Πως άραγε νιώσατε εσείς εκείνη τη στιγμή που ο δείκτης γύρισε την δεκαετία; Προσωπικά εκείνη την ώρα που μετράμε, νιώθω τη ζωή μου να παίζει σαν ταινία και το πρώτο μου συναίσθημα είναι ευγνωμοσύνη που είμαι ακόμα εδώ και που κρατώ στα χέρια μου ένα αγγελούδι! 

Η μαγεία βρίσκεται μέσα στα μάτια των παιδιών! Αυτό τουλάχιστον νιώθω τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι μανούλα! Όσο μεγαλώνει ένα παιδί η χαρά που σου δίνει είναι μεγαλύτερη αλλά και ο φόβος του αύριο για να πω την αλήθεια!  

Παρ’ όλα αυτά, καθημερινά ευγνωμονώ το Θεό που με αξίωσε να γίνω μάνα και εύχομαι κάθε γυναίκα που το επιθυμεί να μην ταλαιπωρείται και να καταφέρνει να νιώθει και να ζει τα συναισθήματα που φέρνει μαζί της η μητρότητα! Δεν είναι όλα ρόδινα, υπάρχει κούραση, αϋπνία, άγχος, όλα όμως γίνονται μικρά όταν βλέπεις το μωρό σου να σου χαμογελά, να σε σφικταγγαλιάζει και να σου λέει “μανουλα μου”. 

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι πλέον διαφορετικά! Σήμερα τρέξαμε κάτω από το δέντρο με πολλή χαρά και ανοίξαμε τα δώρα μας! Αυτή είναι η μαγεία! 

Θυμάμαι τα παιδικά μου μαγικά Χριστούγεννα, η Βασιλόπιτα ήταν κάτω από το δέντρο, όπως και το κρασάκι του Αγιου Βασίλη και ανυπομονούσαμε να επιστρέψουμε στο σπίτι από το Πρωτοχρονιάτικο γλέντι με ολόκληρη την οικογένεια, για να δούμε αν ήρθε και έφερε τα δώρα του!  Η επόμενη ημέρα, ήταν για μένα και τις αδερφές μου, η απόλυτη ευτυχία αφού παίζαμε με τα δώρα του Άγιου Βασίλη! Όσο μεγαλώνεις, απομακρύνεσαι από αυτή την μαγεία, τις στιγμές της λαχτάρας  για να νιώσεις την παρουσία του Αγίου!  

Ζούμε λοιπόν την μαγεία μέσα από τα μάτια των παιδιών μας και εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να φέρνει χαρά ευτυχία και υγεία σε όλο τον κόσμο σε όλα τα παιδιά σε όλα τα σπιτικά! Να φέρνει την μητρότητα, την καλοσύνη και την Υγεία!

Καλή χρονιά λοιπόν και καλώς να μας ορίσουν τα μωράκια του 2020!