Αρχική Baby Boom Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος- Και το ανακοίνωσε στη σκηνή του EuroPride

Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος- Και το ανακοίνωσε στη σκηνή του EuroPride

Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος, στο δεύτερο παιδί της και ανακοίνωσε την είδηση από τη σκηνή του EuroPride 2023.

Η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε τη συναυλία του EuroPride 2023, το οποίο διεξάγεται στη Βαλέτα της Μάλτας και εμφανίστηκε στη σκηνή πριν από την Κριστίνα Αγκιλέρα.

Αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. «Έχω άλλον ένα λόγο για να κάνω καλύτερο αυτό τον κόσμο», είπε χαϊδεύοντας την κοιλιά της και ο κόσμος άρχισε να χειροκροτά.

«Σε λίγους μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη… Να είστε ο εαυτός σας», συμπλήρωσε χαμογελώντας η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram. «Έχω άλλον ένα λόγο να θέλω να δω αυτό τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο καλοσυνάτος. Σε πέντε μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το σαββατόβραδο. 80.000 υπερήφανοι άνθρωποι, EuroPride. Αγάπη, ισότητα για όλους», έγραψε στη λεζάντα.

Ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένοι από το 2018 και τον Οκτώβριο του 2021 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Πηγή:lifo.gr