Αρχική Baby Boom Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη...

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η-Ιωάννα-Μαλέσκου-έγινε-για-πρώτη-φορά-μαμά-και-πλέει-σε-πελάγη-ευτυχίας!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας το πολύτιμο κοριτσάκι της στην αγκαλιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε πριν από μερικές ημέρες και χθες, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τη συγχαρούν και να της ευχηθούν τα καλύτερα.

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Το ομορφότερο “δώρο” της ζωής. Το ρόδο μας! Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας».

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τον ερχομό του παιδιού της, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: 

 

«Αρχικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πρέπει να σας πω ότι πέρα από την φόρτιση τη συναισθηματική και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι το κουβαλούσα τόσο καιρό. Μας κράτησε όλο τον χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο και τελικά είναι στην αγκαλιά μας, μόνο ευλογία νιώθω. 

Οι πρώτες ώρες είναι αυτό το βάπτισμα του πυρός που λέμε, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, ένα αυτοκολλητάκι -έτσι την λέω- και ότι αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί. Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δεν το έχω κάνει τελείως δικό μου, δηλαδή είμαι άυπνη είμαι λίγο ζορισμένη, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και τώρα ειδικά που επιστρέφουμε και στο σπίτι».

Ακόμη, η ίδια τόνισε: «Ο φυσιολογικός τοκετός, όπως γέννησα εγώ έχει και τις δυσκολίες του, αλλά όταν έχεις πραγματικά στο πλευρό σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, τον γιατρό μου τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ, την υπέροχη μαία μου αλλά και όλη την ομάδα του Ιασώ, όλους τους ανθρώπους ξεχωριστά, νιώθεις πως είναι στην οικογένεια σου και ακόμα και σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, που αν μια γυναίκα που μας ακούει τώρα δεν το έχει ζήσει, νιώθεις ασφάλεια».

Πηγή:mama365.gr