Αρχική Baby Boom Η γυναίκα βρίσκει πάντα τη δύναμη να είναι στοργική μαμά και σωστή...

Η γυναίκα βρίσκει πάντα τη δύναμη να είναι στοργική μαμά και σωστή επαγγελματίας

Η-γυναίκα-βρίσκει-πάντα-τη-δύναμη-να-είναι-στοργική-μαμά-και-σωστή-επαγγελματίας

Οι συνεντεύξεις αποτελούν πολλές φορές ένα όμορφο περιεχόμενο για τις ζωές, τις στιγμές, τις συνήθειες και γενικότερα το lifestyle του συνεντευξιαζόμενου. 

Διαβάζοντας τα όσα είπα στη συνέντευξη που έδωσα στο cyprusnews.eu , διαπιστώνω ότι οι προβληματισμοί που έθεσα δεν είναι μόνο δικοί μου αλλά όλων των νέων μαμάδων που εργάζονται.  Εσείς τι πιστεύετε;

Σας παραθέτω μόνο ένα απόσπασμα…. 

  • Μια νέα μητέρα μπορεί να βρει την δύναμη να είναι όχι μόνο παραγωγική στην δουλειά της αλλά και δημιουργική.

Όταν θα επέστρεφα στη δουλειά μου μετά την άδεια μητρότητας ήμουν κάπως προβληματισμένη. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα άδεια τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μου μέχρι να γεννήσω το μόνο που ήξερα να κάνω ήταν να δουλεύω και να γυρίζω. Δεν ήξερα πως ήταν να είσαι μαμά που το μαθαίνεις θέλεις δεν θέλεις! Ήταν 4 μήνες βεβαίως μεγάλης απόλαυσης! Λίγο πριν γυρίσω στη δουλειά, ένιωθα μιαν αποστροφή, σκεφτόμουν ότι το μωρό είναι πολύ μικρό να το αφήσω, προβληματιζόμουν αλλά ανυπομονούσα να επιστρέψω στα επαγγελματικά λημέρια. Η πρώτη βδομάδα ήταν δύσκολη, μετά όμως και με την αλλαγή της επαγγελματικής στέγης, τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι άθλος για μια γυναίκα  να εργάζεται και να επιστρέφει στο σπίτι και να έχει γεμάτες αγκάλες για τα παιδιά της. Μια μαμά πάντα βρίσκει τη δύναμη, την αγάπη και την υπομονή όσο κουρασμένη και να είναι. 

  • Οι νέοι γονείς βομβαρδίζονται με πληροφορίες για τα παιδιά τους από διάφορες πηγές. Πως μπορούν να μάθουν να αξιολογούν την κάθε πηγή και την καταλληλόλητα των πληροφοριών που παίρνουν;

Αυτός ήταν ένας μεγάλος προβληματισμός, όταν σχεδίαζα ακόμα το www.bebemou.com .

Η αξιοπιστία της πηγής σου, είναι το πιο σημαντικό για τον αναγνώστη. Ναι όντως υπάρχει βομβαρδισμός πληροφοριών για τους νέους γονείς και πολλές αμφίβολες πληροφορίες. Η εμπιστοσύνη στην επιστημονική γνώση είναι το πρέπον για κάθε γονέα. Εμείς στο bebemou, έχουμε επιστημονικούς συνεργάτες για αυτόν ακριβώς το λόγο. Κάθε μας θεματική ενότητα είναι βασισμένη σε αξιόπιστες πηγές και ήδη το κοινό μας, μας εμπιστεύεται και μας δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Είμαστε ανοικτοί βεβαίως σε προτάσεις και συνεργασίες αφού πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχει χώρος εάν υπάρχει ο ίδιος στόχος!

Μου δίνετε χαρά με τα όσα μου γράφετε, τους προβληματισμούς, τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας για συνεργασία. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μου για ότι σας προβληματίζει…

By: Νατάσα Ευριπίδου