Αρχική News Σοκ στην Κίνα: 8χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Σοκ στην Κίνα: 8χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Ένα οκτάχρονο αγόρι φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον δάσκαλό του στις πολεμικές τέχνες, μία μέρα μετά την εγγραφή του στην σχολή.

Το παιδάκι, το οποίο δεν κατονομάστηκε, εντάχθηκε στο Chongde Juying Martial Arts Sports Club στο Qingdao της Shandong, στις 17 Ιουνίου.

Αλλά στις 18 Ιουνίου, στους γονείς του, που είχαν πληρώσει 7.680 γιουάν (περίπου 973 ευρώ) για μαθήματα αυτοάμυνας ενός έτους, εστάλη ένα βίντεό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, στο οποίο ο οκτάχρονος φαινόταν «ασυνήθιστα χλωμός».

Η μητέρα του σημείωσε ότι ήταν καλυμμένος με μώλωπες, οι οποίοι ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στα πόδια του.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Τρίτο Λαϊκό Νοσοκομείο στο Τσενιάνγκ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξή του, αφού φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον εκπαιδευτή του.

Ιατρικά αρχεία που είδε η κινεζική εφημερίδα The Paper αποκάλυψαν ότι η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά, 20 λεπτά πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Τρία άτομα που συνδέονται με τον σύλλογο έχουν συλληφθεί, μεταξύ των οποίων το υπεύθυνο ζευγάρι και ένας προπονητής, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας του Qingdao.

Οι έρευνες συνεχίζονται και ο σύλλογος αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει ένα αγόρι να φορά ένα πορτοκαλί μπλουζάκι με το όνομα του συλλόγου πολεμικών τεχνών στην πλάτη.

Το αγόρι καταρρέει στο πάτωμα καθώς ακούγεται μια γυναικεία φωνή να λέει: «Αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό, η μαμά σου μου είπε ότι δεν θα σε πάρει από εδώ για ένα χρόνο», σύμφωνα με τους The Straits Times.

Ο κ. Zhai, ο πατέρας του αγοριού, έλαβε ένα βίντεο του γιου του γύρω στις 11 το πρωί της 18ης Ιουνίου και είδε ότι φαινόταν «ασυνήθιστα χλωμός».

Η μητέρα του επέκρινε τους προπονητές που δεν τον πήγαν νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Ο σύλλογος πολεμικών τεχνών ξεκίνησε μόλις τον Απρίλιο να λειτουργεί.