Αρχική News Συγκλονίζει η φωτογραφία της μικρής Ουκρανής που έχει αγκαλιά ένα μικρό παιδί...

Συγκλονίζει η φωτογραφία της μικρής Ουκρανής που έχει αγκαλιά ένα μικρό παιδί από το Ιραν

Συγκλονίζει-η-φωτογραφία-της-μικρής-Ουκρανής-που-έχει-αγκαλιά-ένα-μικρό-παιδί-από-το-Ιραν

Τις τελευταίες μέρες ημέρες κυκλοφορεί μια συγκλονιστική φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με μια μικρή μόλις 7ετών από την Ουκρανία να κρατάει στην αγκαλιά της ένα μικρό παιδάκι από το Ιράν.

Η φωτογραφία αυτή που είναι σαν “γροθιά” στο στομάχι έρχεται να μας υπενθύμισει για ακόμη μια φορά ότι η προσφυγία δεν γνωρίζει χρώματα, εθνικότητες, ηλικίες και δυστυχώς ότι… δεν έχει τέλος.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από χρήση του Facebook και δείχνει το κοριτσάκι από την Ουκρανία σε ένα καράβι να κρατάει αγκαλιά το κοριτσάκι από το Ιράν. Δυστυχώς αυτά που ενώνει τα δύο κορίτσακια δεν είναι άλλο από την Προσφυγιά.

Η ανάρτηση:

“Τέλος, ξεχωρίζω αυτήν την φωτογραφία. Είναι από το καράβι της επιστροφής. Μια φωτογραφία που σε χτυπάει με δύναμη στο πρόσωπο…Που χωράει όλα τα μηνύματα..

Ότι έχει γραφτεί για Συμπερίληψη, Αλληλεγγύη, Ανθρωπισμό, Αγάπη κλπ.

Ένα Ουκρανάκι κάπου 7 χρονών, κοιμίζει ένα μωρό από το Ιράν στην αγκαλιά του. Έμεινε για ώρες ακίνητο για να μην ξυπνήσει το μωρό.. το σκέπαζε με την κουβερτούλα του για να μην κρυώνει από τον κλιματισμό, αρνήθηκε να φάει το κολατσιό του όση ώρα κοιμόταν το μωρό και του τραγουδούσε ένα νανούρισμα στα ουκρανικά.

Η εικόνα και το τραγούδι συντάρασε συθέμελα την ύπαρξή σου.

Έτσι για να ντραπείτε. Όσοι τολμάτε να υποβιβάζετε την ζωή σε κανονική, σε μη κανονική και λαθραία.

Τα παιδιά ξέρουν. Ρωτήστε τα”