Αρχική News «Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του» : Ένα βιβλίο-οδηγός για γονείς...

«Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του» : Ένα βιβλίο-οδηγός για γονείς με προωράκια μωρά

«Το-Μωρό-Θαύμα-και-το-ταξίδι-του»-:-Ένα-βιβλίο-οδηγός-για-γονείς-με-προωράκια-μωρά

Δωρεάν σε έντυπη μορφή διατίθεται το βιβλίο/οδηγός «Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του», το οποίο ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» προσφέρει με πολλή αγάπη σε όλους τους γονείς που τα μωρά τους νοσηλεύονται στη ΜΕΝΝ. Το βιβλίο μπορεί κανείς να το βρεί στον προθάλαμο της ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία, ζητώντας το από τον γιατρό που είναι υπεύθυνος για το μωρό σας.

Το βιβλίο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο με όλα όσα οι γονείς χρειάζονται να γνωρίζουν για το ταξίδι του μωρού τους από τη ΜΕΝΝ μέχρι και την άφιξή του στο σπίτι. Θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για θέματα που αφορούν την προωρότητα, τη ΜΕΝΝ, το εξειδικευμένο προσωπικό της Μονάδας, τα προβλήματα υγείας του νεογνού, ιατρικές ορολογίες, τα συναισθήματα που μπορεί να νοιώθουν οι γονείς, όπως επίσης και επιστημονικές οδηγίες.

Πέραν της έντυπης μορφής, το βιβλίο/οδηγός διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να το «κατεβάσετε» ή να το διαβάσετε μέσω της ιστοσελίδα μας www.morathavmata.com.

Για εύκολη πρόσβαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το QR code που βρίσκεται στο σελιδοδείκτη μέσα στο βιβλίο.
 

O Σύνδεσμος υπενθυμίζει ότι το βιβλίο αυτό σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστά τους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΝΝ. Αν ανησυχείτε για κάτι, να μη διστάζετε να μιλάτε με τον γιατρό που είναι υπεύθυνος για το μωρό σας.