Αρχική News 5χρονο κοριτσάκι νίκησε τη λευχαιμία και έγινε πρωταγωνίστρια σε βιβλίο!

5χρονο κοριτσάκι νίκησε τη λευχαιμία και έγινε πρωταγωνίστρια σε βιβλίο!

5χρονο-κοριτσάκι-νίκησε-τη-λευχαιμία-και-έγινε-πρωταγωνίστρια-σε-βιβλίο!

Το αγαπημένο βιβλίο της 5χρονης Quinn McBride, που αγαπά ιδιαίτερα το αμερικάνικο Halloween, λέγεται «Τα τέρατα της Quinn» και πρόκειται για μια συλλογή από σύντομες τρομακτικές ιστορίες που επιμελήθηκε ο συγγραφέας παιδιών, Fred Koehler.

Ωστόσο, αυτό που ενθουσίασε ακόμα περισσότερο το κοριτσάκι, είναι πως η πρωταγωνίστρια του βιβλίου όχι μόνο συναντά τρομακτικά τέρατα, φαντάσματα, βρικόλακες και μάγισσες αλλά είναι η ίδια η Quinn!

Για την οικογένεια της 5χρονης, πάλι, αντιπροσωπεύει κάτι ακόμα πιο σπουδαίο, αφού τους υπενθυμίζει πως η κόρη τους, που πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της παλεύοντας με τη λευχαιμία, πλέον είναι σε ύφεση και σύντομα ο καρκίνος θα είναι μόνο μια παλιά ανάμνηση. 

Συγκεκριμένα, η μικρούλα διαγνώστηκε με λευχαιμία ότρν ήταν 6 μηνών, και από τότε έχει δώσει έναν δύσκολο και σκληρό αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. 

Ένα βιβλίο με τρομακτικές ιστορίες στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η ίδια, ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία της της 5χρονης Quinn την οποία πραγματοποίησε το Make A Wish και σήμερα είναι το αγαπημένο της βιβλίο το οποίο δεν αφήνει λεπτό από τα χέρια της!

Πηγή:mama365.gr