Αρχική Videos Πέντε προϊόντα για eco-friendly μωρά (VIDEO)

Πέντε προϊόντα για eco-friendly μωρά (VIDEO)

Πέντε-προϊόντα-για-eco-friendly-μωρά-(video)

Η οικολογική συνείδηση είναι κάτι που αρχίζει από… κούνια!

 

Το να μεγαλώνουμε μωρά που καταλαβαίνουν πώς οι επιλογές τους επηρεάζουν τον πλανήτη δεν είναι εύκολο, ειδικά στη σημερινή κοινωνία του υπερκαταναλωτισμού και της αναζήτησης εύκολων λύσεων. Μπορούμε, όμως, ως γονείς να επιλέξουμε από την αρχή της ζωής των παιδιών μας πιο οικολογικά προϊόντα, ώστε να κάνουμε μικρά, αλλά ουσιαστικά βήματα για έναν καλύτερο, υγιέστερο πλανήτη, αλλά και για να προσφέρουμε στα μωρά μας φυσικά προϊόντα, χωρίς χημικά, βλαβερές ουσίες και αμφιβόλου ποιότητας συστατικά. Ιδού 5 προϊόντα που μπορείτε να προτιμήσετε, για τα eco-friendly μωρά σας:

  1. Ρούχα εγκυμοσύνης: Μπορεί να μην είναι προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε στο μωρό, αλλά έτσι θα κάνετε μια δυναμική, οικολογική αρχή στο ταξίδι σας ως γονιός! Επιλέγοντας ρούχα που μπορούν να φορεθούν και μετά την εγκυμοσύνη, όπως άνετες μπλούζες, loose-fit παντελόνια και φορέματα και παίρνοντας second-hand ρούχα εγκυμοσύνης, μπορείτε να είστε και άνετες, καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, αλλά και οικολογικά συνειδητοποιημένες!
  2. Κούνιες που μεγαλώνουν με το μωρό: παρά να χρειαστείτε 3 διαφορετικά κρεβάτια πριν το μωρό σας γίνει 5 ετών, μπορείτε να προτιμήσετε τις κούνιες που μεγαλώνουν με το μωρό σας. Λειτουργικές, με μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα και χαμηλότερη σπατάλη πόρων και υλικών, αποτελούν μια πρακτική και ταυτόχρονα οικολογική επιλογή.
  3. Γυάλινα μπιμπερό: στην αγορά κυκλοφορούν πλέον ως επί το πλείστον πλαστικά μπιμπερό με σήμανση BPA-free, παρόλα αυτά ο κίνδυνος να εισχωρήσουν μικροπλαστικά στο γάλα του μωρού σας εξακολουθεί να υπάρχει. Επιλέξτε, λοιπόν, γυάλινα μπιμπερό, σχεδιασμένα ώστε να μην σπάνε και εύκολα στο καθάρισμα και την αποστείρωση.
  4. Καθαριστικά χωρίς χημικά: η αντίληψη ότι για να είναι πραγματικά καθαρό το σπίτι πρέπει να χρησιμοποιήσετε δυνατά χημικά είναι ξεπερασμένη. Ειδικά με μικρά μωρά στο σπίτι, γιατί να θέλετε να έρχονται σε επαφή με τεχνητά αρώματα, χρωστικές και επιφανειοδραστικές ουσίες, συντηρητικά, αλκοόλ και τόσα άλλα συστατικά που δεν μπορείτε καν να προφέρετε; Στην αγορά θα βρείτε οικολογικά καθαριστικά, με βάση το νερό, το αλάτι, το ξύδι και άλλα φυσικά υλικά, που μπορούν και να σκοτώσουν 99,9% των μικροβίων και να κάνουν το σπίτι να λάμπει.
  5. Οικολογικά μωρομάντηλα: σε περίπτωση που δεν το είδατε ακόμη, στην κυπριακή αγορά διατίθενται πλέον τα Nannys Fresh Eco! Τα Nannys Fresh, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες των γονιών και επειδή διαχρονικά νοιάζονται για κάθε μωρό και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει, προχώρησαν στη δημιουργία της σειράς Nannys Fresh Eco. Τι είναι αυτό; Τα Nannys Fresh Eco είναι οικολογικά μωρομάντηλα, 100% βιοδιασπώμενα, 100% χωρίς πλαστικό στο προϊόν και σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Χωρίς τεχνητά αρώματα, είναι κατάλληλα για νεογέννητα και για το ευαίσθητο δερματάκι κάθε μωρού. Έρχονται στη γνωστή, βολική συσκευασία Nannys Fresh, που ανοίγει εύκολα και κλείνει καλά, για να διατηρούνται ενυδατωμένα. Για eco-friendly μωρά και eco-friendly γονείς!