Αρχική News Ο «Αφανής Άγγελος» του μικρού Λάμπρου Καλλένου ήταν η έκπληξη της μικρής...

Ο «Αφανής Άγγελος» του μικρού Λάμπρου Καλλένου ήταν η έκπληξη της μικρής Ραφαέλλας (VIDEO)

Ο-«Αφανής-Άγγελος»-του-μικρού-Λάμπρου-Καλλένου-ήταν-η-έκπληξη-της-μικρής-Ραφαέλλας-(video)

 

Το πιστό αντίγραφο του πίνακα με τον τίτλο «Αφανής Άγγελος» ήταν το δώρο της μικρής Ραφαέλλα η οποία ήθελε να τον αποκτήσει για να της θυμίσει τον μικρό μαχητή.

Η συγκινητική κίνηση της Εύας Ναζίρη αξίζει συγχαρητήρια αφού η ίδια δεν γνώρισε ποτέ από κοντά τον μικρό Λάμπρο, αλλά θέλησε να αποκτήσει ένα έργο του και με αυτό τον τρόπο θα έδινε και η ίδια θα συνείσφερε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Όπως είναι γνωστό ο μικρός άγγελος-Λάμπρος ήταν και ένας ζωγράφος που οι δημιουργίες του ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να προσφέρουν για να στηρίξουν το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

 

Όπως μας δήλωσε η κα Εύα Ναζίρη ήρθε για πρώτη φορά μόνη της από την Πάφο, στην Λευκωσία και θέλησε να αγοράσει τον πίνακα για να τον δωρίσει στην κόρη της, Ραφαέλα η οποία όταν παρέλαβε τον πίνακα έβαλε τα κλάματα. «Ήταν ένα δώρο έκπληξη για τη κόρη μου, η οποία ήθελε τον πίνακα του Λάμπρου Καλλένου αλλά και να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα και πολύ βαθιά για τον μικρό μαχητή»

Μπορείτε να συνεχίσετε να στηρίζετε την προσπάθεια αυτή με τα όμορφα σχέδια του μικρού αλλά μεγάλου μαχητή Λάμπρου Καλλένου, με εισφορά αξίας €200 στο https://auctions.karaiskakio.org.cy

Πηγή:coffeevibesmagazine.com