Αρχική News Όμορφη εκδήλωση στο Μακάρειο Νοσοκομείο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Όμορφη εκδήλωση στο Μακάρειο Νοσοκομείο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Όμορφη-εκδήλωση-στο-Μακάρειο-Νοσοκομείο-με-αφορμή-την-Παγκόσμια-Ημέρα-Παιδιού

Ο Σύνδεσμος “Μωρά Θαύματα” ετοίμασε μια όμορφη εκδήλωση στο Μακάρειο Νοσοκομείο με αφορμή την Παγκοσμία Ημέρα Παιδιού η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου.

Στον χώρο της εκδήλωσης είχε μασκότ και συγκεκριμένα η  Μίνι και Μίκυ Μάους και το γνωστό αρκουδάκι «Θαυματούλη» ενώ ο Σύνδεσμος μοίρασε όμορφα δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η ανάρτηση:

Μέσα σε μια ζεστή, συγκινητική ατμόσφαιρα, ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού οργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.
 
O Σύνδεσμος μοίρασε στα παιδιά βιβλία και μπαλόνια μαζί με τις αγαπημένες μασκότ Μίνι και Μίκυ Μάους και το γνωστό αρκουδάκι «Θαυματούλη». Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κα Χριστίνα Γιαννάκη. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Χρίστος Χριστού Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Λευκωσίας του ΟΚΥπΥ, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μακάριου Νοσοκομείου και μέλη του ΟΚΥπΥ και του προσωπικού της Διοίκησης του Νοσοκομείου.
 
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά Χρόνια Πολλά και ευχαρίστησε θερμά τη Γενική Διευθύντρια του Υπ. Υγείας και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.