Οι σημερινές μαμάδες έχουν συνεχώς μια αυξανόμενη λίστα από υποχρεώσεις, όμως αυτός δεν θα πρέπει να είναι λόγος για να παραμελούν τον εαυτό τους. 

Μετά το τέλος της εγκυμοσύνης, εμφανίζονται μερικές αναστρέψιμες και άλλες μη αναστρέψιμες αλλαγές. Ορισμένες αλλαγές ωφείλονται στις ορμονικές διακυμάνσεις, όπου τις περισσότερες φορές επιδρούν στο πρόσωπο. Η υπερπαραγωγή οιστρογόνων και προγεστερόνης, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, επηρεάζουν την παραγωγή μελανίνης στο πρόσωπο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την  δημιουργία δυσχρωμιών της επιδερμίδας, γνωστές ως πανάδες. Οι πανάδες εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και εν μέρει μπορεί να υποχωρήσουν μετά τον τοκετό, αν και συχνά επιδεινώνονται το καλοκαίρι.

Μπορείτε να επισκευθείτε κάποιο ειδικό όπου με εξιδεικευμένα προιόντα θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μέχρι τότε όμως, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Έχουμε την λύση ώστε να βγαίνετε από το σπίτι και το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό και όμορφο, χωρίς καμία δυσχρωμία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι με ένα corrector σε χρώμα ροδακινή να διορθώσετε στοχευμένα οποιαδήποτε δυχρωμία της επιδερμίδας. Είναι πολύ απλό! Τοποθετήστε ταμποναριστά το ροδακινή χρώμα, στα σημεία που είναι οι σκούρες κηλίδες-πανάδες. Στην συνέχεια εφαρμόστε το makeup σε όλο το πρόσωπο και τέλος μια διάφανη πούδρα για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Αν οι κηλίδες και οι πανάδες επηρεάζουν τη συνολική σας εικόνα και ιδιαίτερα την ψυχολογία σας, τότε μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτή την απλή μέθοδο που θα βοηθήσει σημαντικά στην εμφάνιση και την διάθεσή σας!

By: Κατερίνα Λαπαθιώτη . MakeUp 4You / https://www.facebook.com/MuaKateLove/