Η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα-Τζόνας μίλησε στο podcast «Armchair Expert With Dax Shepard» για το «πόσο ελεύθερη» ένιωσε όταν κατέψυξε τα ωάριά της στην ηλικία των 35 χρόνων. Μέχρι τότε, όπως αποκάλυψε είχε δώσει έμφαση στην καριέρα της.

«Ήθελα να φτάσω την καριέρα μου σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Επίσης, δεν είχα γνωρίσει τον άνθρωπο που θα ήθελα να κάνω παιδιά», μοιράστηκε η ηθοποιός. «Αυτό προκαλεί άγχος. [Ήμουν] 35 ετών και η μητέρα μου η οποία είναι γυναικολόγος μου είπε: «Κάντο». Λέω σε όλους να [καταψύξουν τα ωάριά τους]. Η μαμά μου, μου είχε πει [να το κάνεις όσες φορές χρειαστεί]».

Ο γάμος της με τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, όταν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018. Τον περασμένο χρόνο έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους μέσω παρένθετης μητέρας

«Λέω στις μικρότερες σε ηλικία φίλες μου ότι το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο να μείνεις έγκυος μετά τα 35», συνέχισε η σταρ. «Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Τα ωάρια σου θα έχουν την ίδια ηλικία με εκείνη όταν έκανες την διαδικασία». Και καταλήγει «πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, τ΄ αγαπώ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Bebemou στα Social Media

Facebook logo instagram logo Youtube-logo.jpg