Αν θέλετε παιδιά χαρούμενα και επιτυχημένα τότε ταξιδέψτε μαζί τους

Νέα έρευνα για τον αντίκτυπο των ταξιδιών στα παιδιά

article_image

Aν θέλετε τα παιδιά σας να είναι πιο επιτυχημένα στο σχολείο, θα πρέπει να τα παίρνετε περισσότερο διακοπές σύμφωνα με νέα έρευνα. 

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από περίπου 1.500 Αμερικανούς δασκάλους, με εντολή του Συνδέσμου Ταξιδιωτών και Νέων (SYTA), διαπίστωσε ότι το 74% των εκπαιδευτικών πιστεύουν ότι τα ταξίδια έχουν «πολύ θετικό αντίκτυπο στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών».

Πιστεύουν επίσης ότι αυτός ο θετικός αντίκτυπος του ταξιδιού μπορεί να επεκταθεί στην εκπαίδευση και τη σταδιοδρομία του σπουδαστή. Το ταξίδι μπορεί να έχει μεγάλες και πολύ θετικές επιπτώσεις στα παιδιά.

Οι εκπαιδευτικοί συμφώνησαν ότι τα παιδιά που ταξίδευουν έχουν πιο ανοικτούς ορίζοντες για μάθηση καθώς βιώνουν διαφορετικούς πολιτισμους από τους δικούς τους, έχουν αυξημένη ανοχή και σεβασμό, προθυμία να μάθουν και προθυμία να δοκιμάσουν νέα πράγματα.

Άλλωστε, ένα ταξίδι και μια εμπειρία ενός παιδιού  είναι χρήσιμη στην τάξη και ενισχύει την παιδική χαρά, την ανεξαρτησία, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. .

 

 

 

 

 

 

By: bebemou


More in Family FunComments

No comments to show...

Add a CommentShop

Οι αγορές για τα παιδιά μας, είναι πάντα ένα ευχάριστο συναίσθημα.

See More Items